Щиро дякуємо Ларисі Іванівні, за виконання замовлення, увагу, доброзичливість, професіоналізм. Замовляли платтячко, чудове. Всі задоволені! Вітаємо з св. Миколаєм! Бажаємо здоров'я , успіхів, вдячних клієнтів, всіх благ!
Замовляла донечці платтячко на випускний) Сказати,що залишилася задоволена-це нічого не сказати!!! Плаття неймовірно красиве, гарно пошите, тканина якісна!!! Донечка була в захваті))))) а вихователі питали,де ми таку красоту купили))))))) хочу ще сказати декілька слів про продавця Ларису) Відповідальна, уважна до деталей, і просто дуууже хороша людина)))) Порадила, заспокоїла, все вчасно відправила)))) Усім раджу замовляти саме тут!!!!!!!!!
Плаття супер, просто не вистачає слів, що описати ту красу... Дуже вдячні. Завдяки Вам доня на святі була неперевершена. І це не просто слова, це дійсно так!!! Фото не передає всієї краси і неймовірного сяйва.
Велике спасибі Вам за платтячко. В оригіналі перевершило всі сподівання. Донечка просто в захваті. Успіхів вам в Вашій роботі і вдячних покупців.
Платье очень красивое, превзошло все ожидания! Спасибо Вам большое!!!
Заказали платье. Пошили быстро и по нашим замерам. Сразу же отправили. Качество прекрасное!!! Очень довольны! Еще раз огромное спасибо за платье и оперативность!!!!
Огромное спасибо за платье,очень красивое! Рекомендую!!!
Дякую продавцю і майстриням-чарівницям!!! Замовлення виконано у домовлений термін і з великою відповідальністю!!!))) Бажаю Вам побільше хороших клієнтів і процвітання!!!
Спасибо большое за платье!От покупки одни положительные эмоции!Ответственный и порядочный продавец, платье пошиле и отправили в оговоренные сроки.Заказывала платье ROMANSE, все как на фото, выполнели мои пожелания. Побольше Вам порядочных и ответственных покупателей!!!
Большое спасибо за платье!!! Ребенок очень доволен, отдельное спасибо за инд. пошив!!! Собираемся вернуться к вам еще не один раз!
Переключитись на 🇺🇦 Українську мову
залишити російську